Kies voor duurzame melk

Kies duurzaam | Miliedefensie - eerlijke melk

Minder melk drinken is beter voor het milieu. Je kunt ook kiezen voor duurzame alternatieven, zoals plantaardige of biologische zuivel.

Voer campagne

Voer campagne | Milieudefensie - eerlijke melk

Zorg ervoor dat de supermarkten ons horen en nóg meer mensen onze campagne steunen! Bestel je campagnemateriaal en ga direct aan de slag.

Word Voedsel-Apptivist

word voedselaptivist | Milieudefensie eerlijke melk

Voeg ons toe op WhatsApp en ontvang onze berichten. Dan kun je ook makkelijk meedoen aan acties voor duurzamer en eerlijker voedsel.

Sluit je aan

Voer actie | Milieudefensie - eerlijke melk

In verschillende Nederlandse steden zijn groepen actief voor de campagne. Sluit je aan bij een groep bij jou in de buurt of start een eigen initiatief.

Laatste nieuwsLandelijke Bel-je-supermarkt-dag

Duurzame melk kán. Als de supermarkten meewerken. Maar dat doen ze nog niet, terwijl onze melk écht niet langer houdbaar is. Daarom laten op zaterdag 16 september mensen vanuit het hele land van zich horen. Tussen 11:00 en 13:00 uur, dienen we zoveel mogelijk klachten in via de servicelijnen en sociale media kanalen van de 6 grootste supermarkten. Doe je ook mee?

Ja, ik doe mee
ontbossing - milieudefensie eerlijke-melk.nl

Supermarkten scoren dik onvoldoende vanwege ontbossing

Grote supermarktketens vinden ontbossing geen belangrijk thema. Voor veel van de zuivelproducten die ze verkopen heeft ontbossing en aantasting van de natuur plaatsgevonden. Ze doen er onvoldoende aan dit tegen te gaan, of zijn er niet transparant over.

Lees meer